Yrittäjä - Haluatko enemmän euroja?

06.09.2018

Haastattelussa yrittäjävalmentaja Tytti Laine

Tytti treenaa pienyrittäjien bisneskuntoa. Se on äärimmäisen kekseliäästi sanottu. Hänen viestinsä on selvä. Hän toivoo yrittäjän saavuttavan enemmän iloa, ihanneasiakkaita, rahaa, sekä aikaa ja energiaa. Niitä asioita, joita ainakin minä yrittäjänä tavoittelen. Tytti on aktiivinen somessa, ja siten törmäsin häneen. Yksi oman menestymisen strategia on olla yhteydessä ihmisiin, jotka tekevät asioita tavalla, joka herättää huomioni. Tästä pääsemme siihen asiaan mitä painotan jokaisessa blogipostissa, ja haastattelussa jonka annan. Verkostoituminen ja sen hyödyt. Minä olen ollut suoraan yhteydessä ihmisiin, jotka ovat rakentaneet omaa brändiä tai yritystoimintaa menestyksekkäästi. Haluan kuulla näiden ihmisten tarinan ja salaiset reseptit menestykseen. Siksi halusin haastatella myös Tyttiä.

Tytillä on vaikuttava ja pitkä ura yrittäjänä. Hänestä huokuu rautainen osaaminen. Hän on saanut yrittäjyyden jo äidin maidosta, sillä hän on syntynyt yrittäjäperheeseen. Kaupallinen sekä yrittäjätaitoja kehittävä koulutus sekä 19 vuoden kokemus takaa sen, että Tytti tietää mistä puhuu. Hän asuu tällä hetkellä perheineen Porissa. Hän toimii yrittäjien valmentajana silti ympäri Suomen. Hänellä on asiakkaina yrittäjiä jotka haluavat saada liiketoiminnasta enemmän euroja, kuten lisää palkkaa. Tyypillisiä ovat myös asiakkaat, jotka haluavat viedä omaa liiketoimintaa verkkoon eli vaikka tehdä oman verkkokurssin, e-kirjan tai webinaarin. 

Ja tätähän me kaikki pienyrittäjät haluamme! Enemmän euroja! Myös neuvoja ja keinoja miten saada myyntisuppilot kuntoon. Miten brändätä omaa osaamista. Oikotietä ei ole. Mutta otetaan oppia niiltä jotka ovat menestyneet. Ja verkostoidutaan osaajien kanssa!

Taloudellista vetoapua yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen

Tuoreen yrittäjän ongelma usein on, että liiketoimintaa tulisi kehittää, mutta kehittämiseen ei ole riittävästi aikaa, eikä euroja.Liiketoiminta vaatii jatkuvaa kehittämistä. Ja jotta yrittäjä voi keskittyä omaan ydinosaamiseen, on palvelujen ostaminen ulkopuolelta usein viisasta. Tytillä onkin melkoinen ässä hihassaan. Sillä hän on ELY-keskuksen valtuuttama palveluntuottaja, joten voit saada oman liiketoiminnan kehittämisen palvelut jopa -80% halvemmalla. Vaihtoehtoina ovat kehittämissuunnitelman teko sekä konsultointiapu. Ely-keskuksen tuen saamiseksi edellytyksenä on, että yrittäjällä on yksi tilikausi takana. Tytti myös auttaa prosessissa ja hakemuksen tekemisessä. Ely-keskuksen tuella ja rahoituksella saa yrittäjä merkittävän hyödyn palvelujen kustannuksiin. Lue lisää tästä edusta täältä

Tytin yhteistyöhön on voitu toisinaan myös hyödyntää innovaatioseteleitä sekä muita ulkoisia rahoittajia. Tytti on selvästi pienyrittäjän asialla. Hän sanookin kokevansa työhönsä lukkarin rakkautta. 

Ilmaiset verkostoitumisen vinkit yrittäjälle:

Tytti lupaa pienyrittäjille enemmän euroja! Liity Tytin ilmaiselle kurssille täältä. 

Tule verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Olen itse myös liittynyt tähän ryhmään. 


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Rahamania

Tule mukaan Rahamanian osake- ja rahastosijoittamisen verkkokurssille!

  • Lukijani saavat - 25 % alennuksen kurssimaksusta!
  • Tätä alennusta et saa muualta. Ilmoittautuessa, käytä koodia: SANNAS