Tee joka päivä yksi asia unelmiesi eteen!

01.11.2018

Tiedätkö sen tunteen kun haluaa oikein kovasti jotain, eikä saa sitä. Miettii, tuskailee ja pähkäilee että millä keinoin saavutan sen mitä haluan. Sitten yhtenä päivänä syttyy lamppu päässä, että ei hitsi, näin se onnistuu!

Moni haaveilee vapaammasta elämästä, yhteisestä ajasta perheen kanssa tai mahdollisuudesta matkustaa enemmän. Lifestyle-yrittäjyys on muodikasta ja ihmiset haluavat yhä enemmän tehdä asioita aika- ja paikkariippumattomasti. 

Mietitkö sinä miten saada lisää euroja jotta voi elää vapaampaa elämää? Minäkin mietin. 20 vuotta!!!!!!!! Nyt mietin, että olisinpa miettinyt vähän lyhyemmän aikaa. Toteutan itse tällä hetkellä jo lähes kokonaan aika- ja paikkariippumatonta työtä. 

Menestyminen on omasta tahdosta kiinni. Tahto auttaa selättämään tekosyitä. Menestyminen vaatii asioihin tarttumista tänään! Vaikka pelottaa, niin silti täytyy olla rohkeutta tehdä.

Alkuun on tehtävä töitä ja tekoja ilman taetta siitä että euroja on saatavilla. Monta hutia voi tulla, mutta myös monta osumaa.

Kannattaa suhtautua avoimesti uusiin mahdollisuuksiin. Jos universumi tuo eteesi mahdollisuuden, miksi et tarttuisi siihen?

Minä puhua pälpätän kaikille unelmistani ja haaveistani. Moni nauraa jo, että minulla on joka viikko joku uusi kuvio menossa. Se johtuu siitä, että osa niistä menestyy ja osa ei. Jos en kokeile, en voi tietää.

Mikään ei tule ilmaiseksi. Olen investoinut jokaiseen korttiin rahallisesti ainakin vähän. Se on välttämätöntä. On pakko sijoittaa rahaa ja aikaa, jotta korkoa korolle efekti pääsee tekemään töitä puolestasi.

Tartun hetkeen ja alan vaan tekemään. Päätän että onnistun ja menestyn. Otan vastaan vastaiskut lahjana. Opin niistä.

🌟Tee joka päivä yksi asia unelmiesi eteen. YKSI ASIA!
Pystyt siihen! 🌟

Jos olet ihan jumissa, aloita vaikka siitä, että laita minulle viestin ja annan sinulle alkusysäyksen mistä voit lähteä liikkelle 💎

Ps. Viesti minulle on ilmainen. Enkä koita saada sinua siten valmennukseen ;) Luotan ja uskon siihen, että mitä enemmän annan hyvää muille, sitä enemmän saan takaisin. Tästä on yksinkertaisesti kyse.

#uskallaunelmoida