Suvi Jurvélius - Äiti, rahaihminen ja bisnesnainen - Aika- ja paikkariippumatonta työtä intohimolla ja ylpeydellä

30.10.2018

Suvi Jurvélius
Suvi Jurvélius

Äiti, rahaihminen ja bisnesnainen mahtuvat kaikki samaan lauseeseen, kun puhumme Suvi Jurvéliuksesta. Nämä asiat tukevat Suvin elämässä myös hyvin toisiaan. Suvi haluaa olla ihmisenä helposti lähestyttävä. Hän ei halua olla paras, vaan hän haluaa ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka ovat täynnä elämää. Hän kannustaa kaikkia tekemään samoin, hakeutumaan sellaisten ihmisten seuraan, jollaisiksi haluaa itse kasvaa ja kehittyä.

33 vuotias Suvi on äiti ja yrittäjä. Hän asuu perheineen Helsingin Kalasatamassa. Perheeseen kuuluvat avomies sekä tytöt ovat 5- ja 7 vuotta. Aika, terveys ja raha ovat Suvin perheelle tärkeitä arvoja. Kaikki nämä yhdessä tuovat vapautta.

Aamut ovat perheessä kiireettömiä. Pienempi tyttö saattaa mennä arkisin vasta kello 11 aikaan päiväkotiin. Erityisiä ovat viikonloppuaamut, jolloin nautitaan pitkiä aamupaloja ja vietetään rauhallinen hetki perheen kesken. Yrittäjäperheessä työpäivät vastaavasti venyvät usein iltaan, jolloin on perheessä sekä Suvilla, että hänen miehellään on edustustilaisuuksia. Vastapainoksi Suvi käy päiväsaikaan lenkillä tai urheilemassa. Hauskasti Suvi täydentää, että heillä on kerran viikossa rakkauspäivä, ja kerran viikossa perhepäivä. Kaikelle ja kaikille on aikaa.

Suvi Jurvélius ja Jarkko Huttunen - Zinzino-pariskunta.
Suvi Jurvélius ja Jarkko Huttunen - Zinzino-pariskunta.

Aika -ja paikkariippumatonta työtä suoramyyntialan ammattilaisena

Suvi kirjoittaa Suvisvilla -blogia. Kahdeksan vuotta sitten blogin alkutaipaleella alkoi haave myös yrittäjyydestä. Suvi nauraa, että hänellä on kokemusta todella monenlaisesta työstä. Aikaisemmin hän on tehnyt mm. tapahtumatuotantoa, sisustussuunnittelua ja ripsien pidennyksiäkin.

Suvi on tehnyt Zinzinon liiketoimintaa nyt 4,5 vuotta, joista neljä vuotta ihan täysiaikaisesti. Käytännössä hän johtaa kahta kansainvälistä myyntiorganisaatiota. Suvi puhuu työstään intohimolla ja ylpeydellä. Hän rakastaa sitä että työ on massasta poikkeavaa, eikä enää olisi valmis tekemään perus päivätöitä. Yrittäjyys Zinzinon parissa on tuonut Suville valtavasti henkistä kasvua. Sen lisäksi työ on tuonut kihlatun ja rakkauden. Suvi ja hänen miehensä ovat Zinzino-pariskunta.

Suvi on suoramyyntialan ammattilainen ja haluaa viedä suoramyyntialan mainetta eteenpäin. Toimiala on muuttunut valtavasti vuosien saatossa. Zinzino on alan edelläkävijä, jossa tiede toteutuu ennen markkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys on testipohjainen ja tuotteet ovat tutkittuja. Zinzino edustaa hyvinvointialan tuotteita, joiden myynti tapahtuu suositusten perusteella. Tuotteita käyttäneet henkilöt suosittelevat tuotteita mielellään edelleen. Suvi myös muistuttaa, että esim. Tesla tekee myös suosittelubisnestä. Se on yksi nykypäivän tapa tehdä liiketoimintaa. Päivittäinen työ Zinzinon parissa on Suville ihmisten mentorointia ja koulutusta, ikään kuin johtajuuden siirtämistä, jonka tarkoituksena on saada toiset ihmiset kukoistamaan. Kyse on ihmisten auttamisesta. Tämä tarkoittaa sitä että autetaan ihmisiä etenemään omalla uralla.

Mikä olisi sellainen työ, mitä voisi tehdä kotoa käsin. Työtä joka ei ole aikaan tai paikkaan sidonnainen.  

Suvi kertoo että ura Zinzinon parissa alkoi siten, että hän käytti ensin tuotteita itse. Hän oli miettinyt, että mikä olisi sellainen työ, mitä voisi tehdä kotoa käsin. Työtä joka ei ole aikaan tai paikkaan sidonnainen. Suvi kertoo, että hän on saanut nyt Crohnin taudin kuriin yhdessä terveellisten elämäntapojen, ruokavalion ja lisäravinteiden avulla. Laadukkaiden lisäravinteiden lisäksi perheessä syödään mieluiten lähi- ja luomuruokaa.

Suvi Jurvélius ja tytöt 5- ja 7 vuotta.
Suvi Jurvélius ja tytöt 5- ja 7 vuotta.

Rahataitojen merkitys - manifestointia ja unelmointia

Yrittäjyys lähtee omasta ajattelusta. Se on henkilökohtaisen kasvun polku, jossa tapahtuu merkittävä muutos omassa ajattelutavassa. Suvi kuvailee miten hän näkee nyt yrittäjänä mahdollisuuksia joka puolella. Ei pelon kautta, vaan siten mitä mahtavaa yrittäjyydestä ja uusista ideoista voi syntyä ja hyötyä. Hän manifestoi ja unelmoi asioita, tekee unelmakarttoja ja verkostoituu. Suvi sanoo, ettei halua kutistaa omia unelmiaan. Rahaan kannattaa suhtautua siten että pohtii miten rahan saa tuottamaan. Suvi suosittelee opettelemaan rahataitoja, tutustumaan omaisuuslajeihin ja siihen, miten rahaa voi sijoittaa. 

Jos sinulla olisi kaikki maailman raha ja aika, niin mitä tekisit?

Suvin perhe sijoittaa asuntoihin. Asuntosijoittamisen toiminta on täysin ulkoistettu ja asuntojen hallinnointi tapahtuu ammattilaisten toimesta. Suvi kokee tämän vaivattomaksi, sillä näin ei itse tarvitse osata eikä ymmärtää kaikkea. Suomen Asuntoneuvoja Oy hoitaa koko prosessin. Suvin perheellä on sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Tampereelta ja Seinäjoelta. Sijoitusasuntoja on tavoitteena hankkia tulevaisuudessa enemmän. Nyt ei kuitenkaan toistaiseksi ole kiikarissa uusia kohteita. Tällä hetkellä perhe sijoittaa muihin omaisuuslajeihin. Asuntoihin palataan taas myöhemmin.

Suvi Jurvélius ja perhe.
Suvi Jurvélius ja perhe.

Suvi kertoo elävänsä unelmaelämää, mutta silti ollaan kuulemma vasta alkutaipaleella kaikessa mitä tulee niin bisnekseen, kuin sijoittamiseen. Tavoitteet ja nälkä ovat ihan muualla kuin tässä ja hän onkin valmis työskentelemään tavoitteidensa eteen.

Seuraa Suvia:

Instagram: Suvi Jurvélius
Suvisvilla

Suvin kirjavinkit:

- Kim Kiyosaki - Rikas Nainen
- Dale Harley: Miten saada ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa

- Dale Carnegie: Miten pääsen turhista huolista : elämisentaidon opastusta
- Neale Donald Walsch: When everything changes, change everything
- Aki Hintsa: Voittamisen anatomia
- Lasten kirja: Paul Mason: Ei raha puussa kasva & Paul Mason: Ihana olla minä

Suvi mediassa:

Me Naiset lehden haastattelu.
Huomenta Suomen haastattelu.

Mukaan Zinzinon unelmatiimiin?

Zinzinosta saat lisätietoa Suvilta. Avoimet, seikkailuhenkiset ja ennakkoluulottomat ihmiset! Laittakaahan viestiä! Keskustelun kautta näemme, kohtaavatko kemiat ja voisimmeko aloittaa tiimityön yhdessä.