Opeta nuorelle taloustaitoja

26.05.2018

Haluatko varmistaa nuorelle parhaat eväät tulevaisuuteen?

Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitaan rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Jos rahataitoja ei opi nuorena, voi edessä olla paljon haasteita myöhemmällä iällä. Toisaalta hyvät rahataidot luovat perustan tasapainoiselle taloudelle ja vaurastumiselle, mikä luo turvaa elämän eri käänteissä ja lisää valinnanvapautta tulevaisuudessa. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja sijoittamaan sekä vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

Paras lahja, minkä nuorelle voi antaa, on rahataitojen opettaminen

Siksi Varallisuusakatemia on kehittänyt juuri nuorille suunnatun kurssin, jossa käydään läpi hyvin käytännönläheisesti ja nuorille sopivalla tavalla oman talouden hallinnan ja sijoittamisen perusteet.

Oman talouden työkalupakki on yhden illan kurssi, joka on suunnattu 18-23-vuotiaalle nuorelle. Kurssilla nuoria kannustetaan ottamaan vastuu omasta tulevaisuudestaan sekä käydään helposti ymmärrettävällä ja inspiroivalla tavalla läpi konkreettiset askelmerkit hyvään taloudenhallintaan sekä säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen.

Kurssilla opitaan seuraavat asiat:

  • Oman talouden luvut ja miksi niiden ymmärtäminen on tärkeää 
  • Miten opin säästämään pienistä tuloista huolimatta 
  • Ei pikavipeille - hyvän ja huonon lainan erot
  • Sijoittamisen perusteet ja korkoa korolle -ilmiö 
  • Oma suunnitelma säästämiseen ja sijoittamiseen.

Kurssin valmentajina toimivat Varallisuusakatemian varallisuusvalmentajat® Sanna Spårman (Helsinki), Kati Kyyrö (Tampere), Paula Halonen (Oulu) ja Minna Nikula (Jyväskylä).

Oman talouden työkalupakki - taloustaitojen ja sijoittamisen peruskurssi nuorille

Helsinki 11.9.2018 klo 17-20, tarkka paikka ilmoitetaan elokuussa 2018

Kurssi soveltuu erinomaisesti itsenäistyvälle nuorelle, joka on kiinnostunut omien taloustaitojensa kehittämisestä, ja on mitä mainioin lahja valmistuvalle nuorelle.

Varaa paikka täältä!