Kohti unelmia - irtisanouduin palkkatöistä

04.10.2017

Viikon päästä tulee vuosi sitten kun minusta tuli yrittäjä. Silloin en uskaltanut vielä ajatella sitä miten pian tai pitkän ajan päästä olisin 100 % yrittäjä.

Olen todella kiitollinen kaikesta. Itselleni, ystäville tukijoille. Ja hei Nordealle 😉 Olen ottanut valtavan henkisen askeleen elämässäni. Olen päättänyt että oma osaaminen kantaa. Minulla on vahva visio tulevaisuudesta. Tiedän mitä haluan. On minulla ollut julmetusti onnea matkassa. Olen saanut aivan huikean hyviä työntekijöitä rekrytoitua itselleni. Kiteyttäisin asiat yhdellä sanalla: DELEGOINTI. En pyri tekemään kaikkea itse.

Yritystoiminta on osa sijoitusstrategiaani

Asuntoihin sijoittamisen suhteen on pystytty hyödyntämään nyt hurjasti omaa yritystoimintaa. Ja verosuunnittelun kautta pystyy tekemään myös monta juttua viisaammin.

"It´s not the money Im after, it´s Freedom!"

Alkuun ajattelin että haluan yrityksen joka on minun intohimo. Mutta vuoden jälkeen voin kyllä sanoa että intohimo lakkaa olemasta intohimo ja siitä tulee työ. Perustimme mieheni kanssa huhtikuussa toisen yrityksen ja jäin oikeastaan koukkuun siihen tunteeseen että saanko yritystoiminnasta kannattavaa. Se mitä yritys tekee, ei ole minulle enää olennaista. Minua kiinnostaa enemmän se, että onnistun luomaan konseptin joka tuottaa positiivista kassavirtaa laadukkaasti ja tyylillä. Ja että yrityksellä on hyvät kasvunäkymät. Kiteytettynä ei ole niin merkityksellistä enää mikä se toimiala on. Olen hurahtanut yritysten perustamiseen ja sijoittamiseen että voisin perustella ihan huvin vuoksi yrityksiä. Pitäkäähän siis minut mielessä! Voin auttaa sinut alkuun. Jos sinulla on idea, minä voisin kertoa miten saat idean kannattavaksi liiketoiminnaksi. Asuntosijoittamisen harrastuksesta tuli työ. Koen sijoitustoiminnan omaksi intohimoksi. Haluan auttaa muitakin oivaltamaan ettei sijoittaminen ole niin tylsää ja kuivaa. Eikä vaikeata! Mutta jos aloitus tuntuu hankalalta, niin sitä varten minä olen olemassa. Voin auttaa sinua.