Inspiroiva säästöblogi

31.10.2017

Olen saanut kunnian ja pyynnön listautua yhdeksi Suomen inspiroivimmista säästöblogeista 2017 :)

Käy kurkkaamassa blogit sivulta: https://www.talouteni.fi/blogi/2017/10/suomen-inspiroivimmat-saastoblogit-2017

Talouteni.fi sivusto on listannut 25 blogia, jotka auttavat sinua säästämään rahaa!

Talouteni.fi on valinnut kyseiset blogit SUOMEN INSPIROIVIMMAT SÄÄSTÖBLOGIT 2017 -listalle sillä perusteella, että ne tarjoavat hyviä ohjeita rahansäästöön. Säästää voi monella tapaa ja hienointa on, jos lukijat saavat teksteistä inspiraatiota omaan elämäänsä. Säästämällä sinulle turhissa asioissa voit panostaa enemmän kiinnostuksen kohteisiisi nyt, tai voit laatia pitkän tähtäimen suunnitelman ja tavoitella jotain suurempaa.

Talouteni.fi-sivuston teeman mukaisesti listalla on painotettu talousaiheisia blogeja ja sivustoja. Blogeissa on muun muassa vinkkejä aloitteleville sijoittajille ja rohkaisevia tekstejä, että SIJOITTAMISEN VOI ALOITTAA PIENILLÄKIN SUMMILLA.

Vanha sanonta "ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot" toimii hyvänä ohjenuorana kenelle tahansa säästäjälle. Koska kovinkaan moni ei suunnittele elämäänsä muutamaa kuukautta tai korkeintaan vuotta pidemmälle, kulutetaan kuukausittaiset tulot usein jo ennen seuraavaa palkkapäivää. Jokaisella meistä on monia turhia menoja, joita karsimalla säästäminen on helppo aloittaa. SÄÄSTÄMISTÄ ON MYÖS HELPOMPI YLLÄPITÄÄ, KUN ASETTAA ITSELLEEN SÄÄSTÄMISTAVOITTEEN. Heräteostokset jäävät helpommin hankkimatta, kun siihen on kunnon syy.