Apua sijoitustoiminnan aloittamiseen?

06.02.2018

Ajattele että itsensä kouluttaminen on jo sijoitus! Olen ollut itse aina aktiivinen oppimaan ja kouluttautumaan. Etsimään myös aktiivisesti tietoa itse. Jotta voi tulla hyväksi ja oppia lisää, tullaan väistämättä siihen tilanteeseen että oman osaamisen tueksi tarvitsee vielä osaavamman ihmisen apua.

Minä olen Varallisuusakatemian ja Terhi Majasalmen kasvatti. Voin sanoa että kustannus jonka olen sijoittanut koulutukseen, on maksanut itsensä moninkertaisesti.

Sijoittajan yksi tärkein apu on verkostot. Ilman verkostoja ja sijoittamisesta kiinnostuneiden ihmisten tuntemista, olisin jäänyt aika isosta määrästä tietoa paitsioon. 

Aluksi voi olla vaikeaa päättää ja löytää se itselle sopiva sijoitusmuoto. Sijoitustoiminta on aina hyvä aloittaa tänään. Mielellään jo eilen! Ja sijoitustoiminnassa on aina riskejä. Mutta niitä ei kannata pelätä.

Sijoittamisen aloittaaminen ei vaadi suuria rahoja tai säätöjä. Kun aloitat, se  on tärkeintä. Ehkä huomaat pian, että se vei pikkusormen lisäksi hurmokseen ja innostunut sijoittamisesta. Siitä tule sinulle elämäntapa. 

Jos siis olet innostunut aloittamaan sijoitustoiminnan ja säästämisen, ota ihmeessä yhteyttä! Neuvon sinut alkuun!