Käyttöehdot

Voimassa 1.6.2018 alkaen

Verkkokauppa

Sanna.spårman.fi (Y-tunnus 2786835-2, Antaksentie 13, 01510 Vantaa] myy valmennustuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille [Suomeen ja EU-alueelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Tilauksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan sähköpostiin lasku. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Valmennusten maksaminen on mahdollista laskulla, tai Check Out maksupalvelun välityksellä.

Käytössäsi on suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet ja voit maksaa myös Visa, MasterCard ja American Express -luottokorteilla, sekä Visa Electron ja Debit-korteilla.

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa maksun saajana korttilaskulla näkyy Businessmentorit Oy.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesta ei aiheudu toimituskuluja. Valmennuksen toimitusajankohta sovitaan yhteisesti asiakkaan kanssa. Online-materiaalin saa käyttöön kun valmennuksen maksuaikataulusta on sovittu. Henkilökohtaiset valmennustapaamiset sovitaan asiakkaan aikataulun ja toiveen mukaisesti.

Asiakkaan vastuu

Asiakas on vastuussa valmennuksen sisällöstä annettujen ohjeiden noudattamisesta. Sanna Spårman/Businessmentorit Oy ei ole vastuussa asiakkaan taloudesta tai seurauksista joita aiheutuu valmennusten johdosta. Businessmentorit ei ole sijoitusneuvontaa. Asiakas tekee itsenäisesti ja itse sijoittamiseen, säästämiseen ja taloudenhallintaan vaikuttavat päätökset. Businessmentorit ei ole vastuussa asiakkaan tekemistä päätöksistä, tai niiden seurauksista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta. 14 vuorokauden peruutusoikeus koskee palvelua, josta et ole saanut hyötyä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on asiakkaana noudatettava annettuja ohjeita. Ja sitouduttava valmennuksen sisällön toteuttamiseen. Jos et siitä huolimatta saavuta tavoitteiksi annettuja hyötyjä, on sinulla oikeus perua kauppa. Voit perua myös kaupan lääkärintodistuksella vakavassa sairastapauksessa. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen [maarisanna@gmail.com].

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin.