Hei! Olen Sanna Spårman

yrittäjä, sijoittaja ja äiti

Olen iloinen että löysit sivuilleni! 

Minun intohimo ja tavoitteeni on laittaa äitien raha-asiat kuntoon. Haluan voimaannuttaa äitejä loistamaan raha-asioissa! Raha tuo turvaa ja mahdollistaa vapaamman elämän, siten että voi nauttia elämästä enemmän. Elämän risteyskohdat ovat taloudellisesti sekä uhka, että mahdollisuus. Tällaisia elämän risteyskohtia ovat esim. lapsen syntymä, tarve muuttaa isompaan kotiin, ero tai eläköityminen. Näitä risteyskohtia varten on hyvä olla talous tasapainossa. 

Taloudelliset tavoitteet voivat myös olla äideillä hyvin erilaisia. Joku haluaa eroon luottokorttiveloista, toinen haluaa saada lisätuloa ja kolmas haluaa ostaa ensimmäisen sijoitusasunnon. 

Puhun omasta usean vuoden säästämisen ja sijoittamisen kokemuksesta. Sijoitan asuntoihin sekä autohalliosakkeiisin ja rahastoihin. Olen valmentanut satoja naisia säästämisen ja sijoittamisen teemoista. Haluan jakaa osaamiseni nyt myös sinun käyttöösi. Tervetuloa mukaan!

Äidin rahakoulusta sanottua:

Katja, 33 vuotta

Äiti Järvenpäästä

"Rahakoulun ansiosta olen tehnyt ja käyttänyt nyt budjettia ja tullut tietoisemmaksi omasta kulutuksesta. Rahakoulu on ollut käytännönläheinen ja vinkkejä on helppo soveltaa omaan arkeen. Suosittelen ehdottomasti rahakoulua muillekin äideille."

Nella, 35 vuotta

Äiti, erityisavustaja, Lohja

"Ennen rahakoulun aloitusta olen opiskellut rahajuttuja ja sijottamista. Aloitin äitien rahakoulun jotta saisin lisää verkostoja. Olen saanut uusia ajatuksia miten asioita voisi tehdä toisin. Olen oppinut rahakoulun ansiosta budjetoinnin tärkeyden. Olen saanut Rahakoulun ansiosta uutta intoa ja uskoa itseeni. Kun juttelee muiden äitien kanssa, niin tulee sellainen tunne että minäkin pystyn. Valmentajat ovat olleet aivan ihania ja maanläheisiä. Olen kehdannut kysyä heiltä mitä vaan. Suosittelen rahakoulua aloittelijoille, sellaisille jotka eivät ole vielä päässeet säästämisessä alkuun. Suosittelen valmennusta esimerkiksi myös omalle äidilleni."